Hamarosan kezdődik a vizsgaidőszak a vidéki egyetemeken is: itt vannak a dátumok Felsőoktatás
Eduline

Hamarosan kezdődik a vizsgaidőszak a vidéki egyetemeken is: itt vannak a dátumok

Mikor tartják a vizsgákat az őszi szemeszterben a nagyobb vidéki egyetemeken? Itt a lista.

Korábban már összegyűjtöttük, mettől meddig adhatnak számot a tudásukról a budapesti egyetemek hallgatói, most pedig utánajártunk, mikor lesz a a vizsgaidőszak a nagyobb vidéki egyetemeken.

A Miskolci Egyetemen, a Szegedi Tudományegyetemen és a Nyíregyházi Egyetemen 2020. december 14. és 2021. január 30. közé, a Debreceni Egyetem legtöbb karán pedig december 14. és január 29. közé szervezik a vizsgákat.

A Pécsi Tudományegyetemen szintén karonként eltérő, mikor vizsgáznak a diákok. A legtöbb karon 2020. december 14-én kezdődnek a vizsgák, de például a Közgazdaságtudományi Karon már 2020. december 5-től számot adhatnak a tudásukról a diákok. A PTE-n a vizsgaidőszak vége is változó, többségében 2020. január 20. körül végeznek a hallgatók.

A Pannon Egyetemen 2020. december 19. és 2021. január 29. között lesznek a vizsgák. Az Eszterházy Károly Egyetemen néhány nappal később, 2020. december 21-én kezdődnek a vizsgák és 2021. január 30-ig tartanak.

Azoknak a hallgatóknak, akiknek ez az utolsó félévük, a legtöbb egyetemen kevesebb idejük van a vizsgák letételére - a záróvizsgák beosztása miatt.

Újabb fejezet az SZFE-ügyben: a sarokba szorított tanárok meséltek

Az új vezetők az Színház- és Filmművészeti Egyetem tanárai szerint fenyegető trükkel érték el, hogy tárgyaljanak velük.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés