"Ki fogja reggel a közel 500, de máshol akár 1500 diákot meglázmérni?" Közoktatás
Eduline

"Ki fogja reggel a közel 500, de máshol akár 1500 diákot meglázmérni?"

Októbertől kötelező lesz a diákoknál a lázmérés az iskolába lépés előtt. Jócó bácsi is elmondta a véleményét.

A népszerű töritanár Facebookon posztolta a bejelentés után a kérdéseit, mint például "ki fogja reggel a közel 500, de máshol akár 1500 diákot meglázmérni?", vagy "amíg a lázmérés zajlik, addig mindenki kint fog állni, végeláthatatlan sorokban, másfél méterre egymástól?".

Jocó bácsi arra is kíváncsi, mivel is fogják mérni? Ugyanis szerinte az iskolák többsége kapott egy darab érintkezés nélküli homlokhőmérőt, ami azért nem a legmegbízhatóbb szerkezet - teszi hozzá. Vajon mi lesz azokkal, akik lázasak és haza kell őket küldeni - tesztelik majd őket?

A miniszterelnök úr az Operatív Törzzsel közösen döntött ma arról, hogy október 1-től kötetező a lázmérés az iskolába...

Közzétette: Jocó bácsi világa – 2020. szeptember 12., szombat

Lehetne egyszer úgy meghozni egy rendelkezést, hogy megvannak hozzá a megfelelő feltételek (eszköz, ember), reálisan megvalósítható legyen, részletesen ki van dolgozva az is, mi történik ha... és nem nekünk kell kitalálni mit és hogyan?

Októbertől kötelező lesz lázat mérni iskolába lépéskor

Ma volt az Operatív Törzs ülése, amit Orbán Viktor Facebook-posztban foglalt össze.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés
Ez az egyik legnépszerűbb feladat a magyarérettségin, pedig vannak buktatói Érettségi-felvételi Szabó Fruzsina

Ez az egyik legnépszerűbb feladat a magyarérettségin, pedig vannak buktatói

Nem lesz egyszerű dolguk az idén érettségizőknek: fél év otthoni tanulás után kell jól teljesíteniük az írásbeli vizsgákon. A következő két hétben az Eduline-on szaktanárok segítségével járunk utána, hogyan lehet felpörgetni a felkészülést a vizsgák előtti napokban, milyen buktatói vannak a különböző feladattípusoknak, mire érdemes odafigyelni. Cikksorozatunk első részében a középszintű magyarérettségi érvelési feladatával foglalkozunk.