Leállt a Neptun a Pázmányon, meghosszabbították a szakdolgozat leadási határidejét Felsőoktatás
Eduline

Leállt a Neptun a Pázmányon, meghosszabbították a szakdolgozat leadási határidejét

Leállt a Pázmány Neptunja, az eset pedig pont a szakdolgozat leadásokat érintette, ezért néhány nappal kitolták a határidőt.

Zsarolóvírus-támadás érte a Pázmány Péter Katolikus Egyetem informatikai rendszerét – derült ki az egyetem bölcsészkarának Facebook-bejegyzéséből, az esetről az Index számolt be elsőként.

A bejegyzés szerint a támadás miatt leállt az egyetem Neptun tanulmányi rendszere. Az egyetemen éppen péntek éjfélig lehetett volna feltölteni a szakdolgozatokat a rendszerbe. A kényszerű leállás miatt a határidőt jövő hétfőig meghosszabbították - írják.

Szakdolgozatírás két-három hét alatt? Ezekkel a tippekkel sikerülhet

Idén fogjátok befejezni az egyetemi tanulmányaitokat, ezért szakdolgozat-leadás előtt álltok? Vészesen közeleg a határidő, de egy kicsit megcsúsztatok a munkával? Most összeszedtünk néhány hasznos tanácsot, melyeknek a betartásával rengeteg időt spórolhattok meg, és kimaxolhatjátok a leadás előtti utolsó heteket.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés
Nem maradnak el az idei gólyatáborok, de védettségi igazolványra minden elsőévesnek szüksége lesz Campus life Szabó Fruzsina

Nem maradnak el az idei gólyatáborok, de védettségi igazolványra minden elsőévesnek szüksége lesz

Van, ahol gyorstesztekkel és napi kötelező lázméréssel, máshol állandó egészségügyi stábbal, betegszobával, fertőtlenítőpontokkal készülnek az idei egyetemi gólyatáborokra a szervezők. Bár a legtöbb felsőoktatási intézményben azzal számolnak, hogy a koronavírus-járvány miatt idén nem kell majd lefújni a programokat, a szabályok szigorúak: csak azok az elsőévesek gólyatáborozhatnak, akiknek van védettségi igazolványuk.