Ezekbe a budapesti múzeumokba mehettek ingyen október 23-án Felnőttképzés
Eduline

Ezekbe a budapesti múzeumokba mehettek ingyen október 23-án

Ha kimozdulnátok a hosszú hétvége második felében, érdemes megnézni a múzeumok programjait is. Most négy budapesti múzeumot ajánlunk, ahová ingyen mehettek be a nemzeti ünnepen.

Magyar Nemzeti Múzeum

2018. október 22-én (hétfő) és 23-án (kedden) a nemzeti ünnep alkalmából a múzeum nyitva tart. Október 22-én, hétfőn a megszokott jegyárak érvényesek, azonban október 23-án, kedden a Nemzeti Múzeum kiállításai ingyenesen tekinthetők meg. A World Press Photo kiállításra október 23-án is belépőt kell váltani, mivel külső, befogadott kiállításról van szó.

Magyar Természettudományi Múzeum

A nemzeti ünnepeken; március 15-én, augusztus 20-án és október 23-án mindenki ingyenesen látogathatja a Magyar Természettudományi Múzeum állandó és időszaki kiállításait - írja a múzeum. A kiállítások a Dinókert és a Természetbúvár-terem kivételével ingyenesek.

Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár

Október 20-án a múzeum 18.00 órától 24.00 óráig tart nyitva. (Kivéve a Bűvös Erdő kiállítást és játékot, amely napközben is látogatható.) Október 22-én és november 1-jén csak a Bűvös Erdő kiállítás és játék látogatható, a múzeum állandó kiállításai zárva tartanak. Október 23-án ingyenesen látogathatók a múzeum állandó kiállításai, azonban ez a Bűvös Erdő kiállításra a kedvezmény nem vonatkozik.

Hadtörténeti Intézet és Múzeum

Március 15-én, augusztus 20-án és október 23-án állampolgárságra való tekintet nélkül az állandó és időszaki kiállítások egyaránt mindenki számára díjtalanul látogathatók – írja a múzeum.

Különleges programmal várják a gyerekeket a Vajdahunyadvárban

Remek programot ajánlunk családoknak vagy éppen diákcsoportoknak. Egy kiállításról van szó a Vajdahunyadvárban, amely azonban nem egy szokványos múzeumsétával jár: kalandok és különböző rejtélyek várják a látogatókat. A Vajdahunyadvárban új őszi kiállítás hívja játékra a gyerekeket, családokat.

Hirdetés