"Na, csak kinyögted" - levizsgázott a legendává vált egyetemista Campus life
Tóth Alexandra

"Na, csak kinyögted" - levizsgázott a legendává vált egyetemista

Pedig a szeptemberi online órán elhangzott megjegyzése után sokan kételkedtek benne, hogy ilyen könnyen veszi majd az akadályt.

A bekapcsolva maradt mikrofonokból, az elcsípett félmondatokból és a kiszólásokból adódó kínos pillanatok a távoktatás részei, amit egy-két diáknak sikerült a saját bőrén is megtapasztalni az utóbbi hónapokban. Így volt ezzel a sokak által már név szerint ismert Lajos Balázs is, aki gyakorlatilag már a szemeszter első heteiben elintézte, hogy az oktatója - ha nem is egy életre, de - a félév végéig biztosan megjegyezze a nevét.

Ha eddig lemaradtatok volna az elhíresült esetről vagy felelevenítenétek a dolgot, most megtehetitek. Szerintünk nem kell hozzáfűzni semmit, a videó magáért beszél:

Az internet imádta az egyetemista srác bakiját, folyamatosan pörögtek az esetről készített mémek, gyakorlatilag legendává vált a hallgatók körében. Mindezek után nem csoda, hogy rengetegen izgultak, vajon a fiúnak sikerül-e átmennie azon a bizonyos vizsgán, de mint kiderült "csak kinyögte" azt a kettest.

Az igazság az, hogy annyira azért nem fektettem rá nagy hangsúlyt, mert mellette volt még rengeteg másik tárgy, amire készülnöm kellett. Mindesetre úgy álltam hozzá, hogy jól fog sikerülni, mivel ment a tananyag - annyira azért nem, hogy ötös legyen -, aztán valahogy kettes lett. Elsőre. Így, a vizsgaidőszak végére meg is vagyok elégedve ezzel az eredmémmyel, nem áll szándékomban javítani, mivel majdnem 4,0-es a korrigált kreditindexem. Inkább rápihenek a következő szemeszterre

- mesélte az Eduline-nak Lajos Balázs, aki azt is hozzátette: az oktatóval már az eset utáni órán "békésen lerendezték" a dolgot, és nem haragszik rá.

Persze nem ez volt az egyetlen emlékezetes videó, ami a távoktatás alatt készült. Korábban már összegyűjtöttünk néhány gyöngyszemet a legnehezebb és legkellemetlenebb pillanatokból, majd az újabbakból is válogattunk. Ti már mindet láttátok?

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés