Kétperces teszt, ami megmondja, milyen nyelvet kellene tanulnotok Nyelvtanulás
Eduline

Kétperces teszt, ami megmondja, milyen nyelvet kellene tanulnotok

Az angol mellé kerestek második vagy sokadik nyelvet, de nem tudjátok, hogy német, francia, olasz vagy valamelyik másik nyelv lenne a jó választás? Akkor ezt a tesztet érdemes kipróbálnotok.

Akár komolyan kerestek egy új nyelvet, akár csak szórakozásból töltenétek ki, a Quibblo tesztjét érdemes kipróbálnotok: csak néhány kérdésre kell válaszolnotok, az oldal pedig megtippeli, melyik lenne számotokra a leginkább megfelelő idegen nyelv.

Többek között meg kell mondanotok, merre utaznátok szívesen, hajlandóak vagytok-e elsajátítani a latin betűstől eltérő abc-t, fontos-e számotokra, hogy a kiválasztandó idegen nyelv nyelvtani szerkezetei és/vagy szókincse hasonlítson az angoléra.

Nem állítjuk, hogy tudományos igényességgel készült, de azért érdemes kipróbálni. Illetve a tesztet csak azoknak ajánljuk, akik tudnak angolul, ugyanis a kérdések és a válaszok is angolul vannak.

Nyelvtanulás az alapoktól? Ezzel a könyvvel otthonról is belekezdhettek az angolba

Most kezdenétek bele az angoltanulásba? A nyelvleckék nem csak gimiseknek szólnak, hiszen vannak olyan könyvek is, amikkel akár általános iskolásként is belefoghattok az otthoni tanulásba. Mutatjuk hogyan.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés