Nemzetközi nyelvvizsgát terveztek? Itt ingyenesen gyakorolhattok Nyelvtanulás
Eduline

Nemzetközi nyelvvizsgát terveztek? Itt ingyenesen gyakorolhattok

Külföldi továbbtanulás vagy munka van a láthatáron, de még fejlesztenétek a nyelvtudásotokat? Akkor ezt az oldalt érdemes felfedezni.

Bár a felvételi nyelvvizsga követelményét tavaly eltörölték, és augusztus 31-ig a magyar diplomához sincs szükség nyelvvizsgára - a nyelvtudás kelleni fog az egyetemen. Akár a vizsga előtt álltok, akár csak tervezitek, hasznos, ha már a jelentkezés előtt felkészültök arra, milyen feladatokat kaphattok a vizsgán.

Korábban már ajánlottunk oldalakat, gyakorló- és mintafeladatokat angolul tanuló diákoknak.

Most egy olyan oldalt hoztuk, amivel kifejezetten angolnyelvű, nemzetközileg elismert nyelvvizsgákra készülhettek.

Az Examenglish oldalán találtok feladatokat és teszteket IELTS, TOEFL, CPE, CAE, FCE vagy PET nyelvvizsgára is. Ez az oldal persze nem csak közvetlenül vizsga előtt állóknak, segíthet. Támpontot jelenthet, ha szeretnétek jobban megismerni a feladatokat mielőtt kiválasztjátok a vizsgát, vagy akkor is jól jöhet, ha már választottatok, de szeretnétek felkészülni arra, mennyi idő alatt tudjátok megoldani a feladatsorokat. Ne tévesszen meg az idejétmúlt dizájn, nagyon sok hasznos dolgot találhattok az oldalon.

Ezekkel élesben is találkozhattok - mintafeladatok a nyelvvizsgához

Ha nyáron vagy akár ősszel nyelvvizsgáztok, akkor van, amit már most érdemes megnéznetek. Összegyűjtöttük azokat az oldalakat, ahol ingyenesen letölthető mintafeladatokat találtok a különböző nyelvvizsgákhoz.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés
Keresztféléves felvételi: kik kapnak hiánypótlási felszólítást? Érettségi-felvételi Eduline

Keresztféléves felvételi: kik kapnak hiánypótlási felszólítást?

A hitelesítési határidőt követően megkezdődött az adatok és a csatolt dokumentumok feldolgozása. Amennyiben ennek során megállapítják, hogy a felvételi jelentkezési kérelmet hiányosan nyújtottátok be, legkésőbb 2021. január 3-ig felszólítást kaptok a hiányok pótlására. Fontos azonban, hogy nem minden esetben érkezik felszólítás.