Nyelvvizsgára készülők, figyelem! Ezekkel a feladatokkal biztosan találkozni fogtok a vizsgán Nyelvtanulás
Eduline

Nyelvvizsgára készülők, figyelem! Ezekkel a feladatokkal biztosan találkozni fogtok a vizsgán

Nyelvvizsgázni szeretnétek, de még nem döntöttétek el, melyik vizsgaközpontba jelentkezzetek? Most összegyűjtöttük azokat az oldalakat, ahol ingyenesen letölthető mintafeladatokat találtok a különböző nyelvvizsgákhoz.

Ezekkel a feadatokkal nagy valószínűséggel a viszgán is összfuthattok. Ha ECL vizsgán gondolkodtok, akkor itt találtok mintafeladatokat, hanganyagokat és megoldókulcsokat. Ha kipróbálnátok a TELC nyelvvizsgát, azt itt tehetitek meg.

Az Euroexam angol vagy német nyelvvizsgáihoz itt találtok, a Corvinus nyelvvizsgájához pedig innen tölthettek le tesztmintákat és megoldásokat.

Ha a BME nyelvvizsgájára készültök itt oldhattok meg feladatsorokat, illetve azoknak a témáknak a listáját is megtaláljátok, amelyek a szóbeli vizsgán előfordulhatnak. Az ELTE Origó nyelvvizsgáihoz itt, a TEOFL-nyelvvizsgához pedig itt találtok mintafeladatokat és korábbi teszteket.

Hogyan lehet megszerezni a nyelvvizsgát a diplomához? Ezek a lehetőségek

Még mindig égető probléma sok záróvizsgázott hallgató esetében a diploma megszerzése. Ugyanis hiába a sikeres államvizsga, nyelvvizsga hiányában nem vehették kézbe a diplomájukat. Itt vannak a legfontosabb tudnivalók és a lehetőségek is, amelyekről fontos tudnotok.

Ha a Debreceni Egyetem vizsgájára – a DExam nyelvvizsgára – készültök, akkor a középfokú mintafeladatokat itt, a felsőfokú teszteket pedig itt találjátok. A  KJE Nyelvvizsgaközpont társalKODÓ nyelvvizsgájára innen, a Pannon Egyetem nyelvvizsgájára innen tudtok készülni. A LanguageCert nyelvvizsgához itt találjátok a középfokú és itt a felsőfokú letölthető feladatlapokat, hanganyagokat és megoldókulcsokat.

Az iTolc nyelvvizsgát itt próbálhatjátok ki, a TIT-iXam nyelvvizsga online próbaverzióját pedig innen tudjátok elérni.

Ha a British Council IELTS nyelvvizsgájára jelentkeztek, itt tudtok gyakorolni a vizsgára. A Road to IELTS vizsgára itt oldhattok meg különböző feladatokat és a megoldókulcsok segítségével ellenőrizhetitek a tudásotokat. Ha már befizettétek a vizsgadíjat, a központban kaptok egy hozzáférési kódot: ezzel regisztrálhattok is az oldalon, amely így nyomon követi a fejlődéseteket.

Hat hasznos link a nyelvtanuláshoz: erre minden vizsgázónak szüksége lehet

Ha nyelvvizsgára készültök, vagy már a kezetekben is van a bizonyítvány? Ebben a cikkben olyan fontos linkeket, oldalakat és szabályokat gyűjtöttünk össze, amire minden készülőnek és friss nyelvvizsgatulajdonosnak szüksége lehet.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.

Hirdetés