"Nem akarok meghalni" - kiabálta a tatabányai megkéselt diák Felnőttképzés
Eduline

"Nem akarok meghalni" - kiabálta a tatabányai megkéselt diák

A megszúrt 14 éves fiút megműtötték, a körülményekhez képest jól van.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a rendőrséget szerda reggel 10 óra körül értesítették, hogy egy tatabányai általános iskolában késsel megszúrtak egy fiút.

Az RTL Híradónak nyilatkozó osztálytárs azt mesélte, látták az osztálytársukon, hogy halálfélelme van. Kétségbeesetten kiabálta, hogy megszúrták, és nem akar meghalni.

A késelés előzménye egyelőre nem tisztázott. A megszólaló diák szerint a fiú reggel idegesen érkezett az iskolába, senkihez sem szólt. Dühös volt a megszúrt osztálytársára, amiért az korábban a védelmére kelt egy lánynak, akit ő utált.

A támadó meg sem próbált menekülni a rendőrök elől, a kihalgatás után őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását. Az iskola szerint a fiúnak korábban voltak magatartási problémái, de ezekből nem lehetett arra következtetni, hogy bárkit is megtámadna.

Mindeközben a megszúrt fiút megműtötték, ő a körülményekhez képest jól van. Az osztálytársakkal pedig pszichológus foglalkozik.

Ha úgy érzed, segítségre van szükséged, hívd a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másvalakiért aggódsz, ezt az oldalt érdemes megnézned.

Hirdetés