Nyelvtanulás, tervezés és gazdálkodás: appválogatás 2019-ből Felnőttképzés
Eduline

Nyelvtanulás, tervezés és gazdálkodás: appválogatás 2019-ből

Az elmúlt egy évben számos hasznos telefonos applikációt ajánlottunk nektek, legyen szó nyelvtanulásról, időmenedzsmentről vagy pénzügyekről. Ezek közül hozunk most egy válogatást.

Nyelvvizsgához

Összegyűjtöttünk nektek pár oldalt, amivel a különböző vizsgarészeket gyakorolhatjátok ingyenesen úgy, hogy közben el sem kell mozdulnotok a gép, telefon elől.

Szókincsbővítés

Szuper appot ajánlunk, amellyel fejleszthetitek a szókincseteket. Minden egyes nap új angol szót sajátíthattok el, és építhettek be a szókincsetekbe. Az app garantálja, hogy ezek a szavak ténylegesen "új", vagyis számotokra valószínűleg nem ismert szavak lesznek, hiszen különlegesebb, érdekesebb kifejezésekről van szó.

Új nyelvekhez

Belefognátok valamilyen új nyelv elsajátításába? Olyan appokat ajánlunk, amelyekkel tanulhattok oroszul, görögül, hollandul, dánul vagy éppen japánul.

Tanároknak

Ajánlunk három olyan mobilos applikációt a tanárok figyelmébe, amelyet érdemes lehet használni az órákon. Rövid felmérőkhöz online teszteket lehet készíteni többek közt a Socrative-val és a Kahoottal is.

Pénzügyek

Szeretnétek átlátni, hogy milyen bevételeitek és költségeitek vannak, hogy jobban meg tudjátok tervezni a mindennapos és szabadidős kiadásokat? Ezek a szuper - és, ha már spórolásról van szó, ingyenes - alkalmazások segíthetnek.

A jövő évi tervezéshez (és az előző számvetéséhez) ajánlunk egy szuper füzetet, amelyet elérhettek innen.

Három ingyenes alkalmazás, amivel könnyebb átvészelni a vizsgaidőszakot

A legtöbb egyetemen már elstartolt a vizsgaidőszak, így a következő hetekben komoly megpróbáltatások várnak a hallgatókra. Most összegyűjtöttünk néhány ingyenes alkalmazást, ami segíthet a felkészülésben, a koncentrálásban vagy éppen az idő beosztásában.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés