Több óráig elérhetetlen volt a felvi.hu, most már működik az oldal Érettségi-felvételi
Eduline

Több óráig elérhetetlen volt a felvi.hu, most már működik az oldal

Elérhetetlen volt szerd déleőtt a felvi.hu - jelentette az Eduline több olvasója, akik a ponthatárhúzás előtt még egyszer ellenőrizni szerették volna pontszámukat az e-felvételi felületén.

"A webhely nem érhető el" - egyelőre ez a hibaüzenet fogadta azokat szerda délelőtt, akik a felvi.hu-t próbálták megnézni. Ez a hivatalos felsőoktatási felvételi oldal, vagyis itt jelennek meg majd este nyolckor a ponthatárok.

Megkerestük az Oktatási Hivatalt, mi okozza a problémát, de eddig nem küldtek választ. A felvételi ügyfélszolgálatot kereső diákoknak azt tanácsolták, negyedóra múlva próbálják újra elérni az oldalt.

Az oldal 13 óra után néhány perccel valóban helyreállt, így a felvételizők használni tudják az e-felvételi felületét is.

Várjátok velünk a ponthatárokat!

Az Eduline-on minden fontos információt megtaláltok: megmutatjuk, milyen programok közül választhatnak ma azok, akik nem otthon szeretnék várni a 2018-as felvételi ponthatárait, tudósítóink rendszeresen bejelentkeznek a budapesti Pont Ott Partiról, ahol (többek között) felvételizőket kérdeznek arról, milyen szakra felvételiztek, milyen eredményre számítanak, van-e B tervük, ha nem sikerül a felvételi. A 2018-as felvételiről szóló legfrissebb cikkeinket itt találjátok.

Utánajárunk, melyek 2018 legnépszerűbb egyetemei, főiskolái és szakjai, milyenek az előzetes ponthatárok a kiemelt szakokon, és azt is megtippeljük, melyik képzésen húzzák majd a legmagasabb ponthatárt. És a lényeg: este nyolckor jövünk a 2018-as ponthatárokkal! Ha semmiről nem szeretnétek lemaradni, kövessétek Facebook-oldalunkat!

Hirdetés