Elkezdődött a 2020-as írásbeli érettségik utolsó hete, még néhány vizsga maradt csütörtökig.

Május 21-ig vagyis csütörtökig lezajlanak az idei írásbeli érettségik, ami a vizsgák többségét jelenti, ugyanis szóbeli vizsgák csak néhány kivételes esetben lesznek.

Ma lesz többek között az emelt szintű informatikaérettségi, de drámából és például latinból is ma vizsgáznak a diákok középszinten. Ezek után hátra lesz még a fizika, a vizuális kultúra, de a spanyol, olasz vizsga is. A pontos időpontokat és vizsgabeosztást itt nézhetitek meg.

A szóbeli érettségi vizsgákat június 11-16. között szervezik meg a kormányrendelet szerint.

Milyenek voltak a felvételi ponthatárok az előző öt évben? Itt megnézhetitek

Kíváncsiak vagytok, hogy tavaly vagy esetleg öt évvel ezelőtt milyenek voltak a ponthatárok azon a szakon, ahova jelentkeztetek? Most megnézhetitek őket.

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat, itt pedig feliratkozhattok hírlevelünkre. A 2020-as érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Hirdetés