Hamarosan jövünk a töriérettségi nem hivatalos, szaktanár által javított megoldókulcsával.

Mutatjuk a mai töriérettségi megoldásait: minden egy helyen

Délelőtt 12-kor véget ért a középszintű töriérettségi - 14 órakor jövünk a nem hivatalos megoldásokkal.

Amíg a megoldásokra várunk, küldjétek el véleményeteket a közép- és az emelt szintű töriérettségiről az [email protected], de akár Facebook-oldalunkra is írhattok.

A középszintű töriérettségi megoldására 180 perc állt a vizsgázók rendelkezésére, és összesen 100 pontot érhetnek el – 50 pontot az egyszerű, rövid választ igénylő feladatok megoldásával, és 50 pontot a szöveges (kifejtendő) feladatok megoldásával.

A törirettségiről szóló, folyamatosan frissülő tudósításunkat itt találjátok:

Töriérettségi 2020: minden infó egy helyen, percről percre

Ma a történelemérettségivel folytatódik az idei érettségi szezon. Itt megtaláltok minden fontos infót, amit tudnotok kell. Ha szeretnétek minden feladatról elsőként értesülni, illetve kíváncsiak vagytok a nem hivatalos megoldásokra, akkor maradjatok velünk egész nap.Percről percre tájékoztatunk benneteket.

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat, itt pedig feliratkozhattok hírlevelünkre. A 2020-as érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Hirdetés