Felvételi 2019: így hitelesíthetitek a jelentkezéseteket ügyfélkapus regisztráció nélkül Érettségi-felvételi
Eduline

Felvételi 2019: így hitelesíthetitek a jelentkezéseteket ügyfélkapus regisztráció nélkül

A szeptemberben induló képzések e-felvételizőinek hitelesíteniük is kell jelentkezésüket: erre a jelentkezési határidőt követően - amennyiben ezt még nem tettétek meg - 2019. február 22. éjfélig van lehetőségetek. De hogyan kell hitelesíteni Ügyfélkapu nélkül? Itt a válasz.

Hogyan hitelesíthetitek a jelentkezéseteket, ha nincs Ügyfélkapu-regisztrációtok?

Az e-felvételi felületéről kinyomtathatjátok a hitelesítő adatlapot, alá kell írnotok, és postáznotok kell (Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190 címre és célszerű ajánlott küldeményként küldeni).

A felvi.hu tájékoztatása szerint a beérkezett hitelesítő adatlapok feldolgozása néhány napot vesz igénybe. A feldolgozás eredményéről a jelentkezők e-mailben kapnak tájékoztatást, de az e-felvételi rendszerében is nyomon követhetik a jelentkezésük státuszát.

A felvételiző jelentkezési szándéka a hitelesítés után válik érvényessé. Amennyiben a hitelesítés eredményéről a néhány napos átfutási időt követően nem kaptok e-mailt, illetve a felületen nem látjátok annak eredményét, abban az esetben mindenképpen vegyétek fel a kapcsolatot a Felvi ügyfélszolgálatával.

Felvételi 2019: minden, amit tudni kell a hitelesítésről

Nem csak a jelentkezés leadása vagy a jelentkezési sorrend felállítása a lényeges, ha erre nem figyeltek, akkor az egész felvételit bukhatjátok.

Hirdetés