#percről_percre

Érettségi-felvételi Eduline

Matekérettségi percről percre: megoldások elsőként nálunk

Ma a matekkal folytatódnak az érettségik. Ha szeretnétek minden feladatról elsőként értesülni, illetve kíváncsiak vagytok a nem hivatalos megoldásokra, akkor maradjatok velünk egész nap. Ma is percről percre tájékoztatunk benneteket. A matematika érettségi nap szakmai támogatását, köszönjük a PTE Műszaki és Informatikai Karának.

Érettségi-felvételi Eduline

2020-as magyarérettségi: feladatok és megoldások elsőként nálunk!

Ma a magyarral indul az idei érettségi időszak. Kövessetek minket a legfontosabb információkért és szaktanári véleményekért. Ma is folyamatosan tudósítunk a nap eseményeiről, és ahogy már megszoktattátok, délután jövünk az idei középszintű érettségi szaktanár által kidolgozott, nem hivatalos megoldásával. A magyar nyelv és irodalom érettségi nap szakmai támogatását, köszönjük a PTE Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karának.

Közoktatás Eduline

Több ezer tanár tüntetett Budapesten - azonnali, 30 százalékos béremelést követelnek

Országos tanártüntetés volt szombaton a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) szervezésében. A PSZ petíciókat adott át a minisztériumok képviselőinek, amelyekben többek között 2020. január 1-jétől egyszeri 30 százalékos béremelést, a heti óraszám fokozatos 22 órára való csökkentését, a rugalmas iskolakezdés lehetőségének visszaállítását, illetve a szakképzési törvény bevezetésének egy évvel való elhalasztását és újratárgyalását követelik. Percről percre tudósítottunk.

Érettségi-felvételi Eduline

Percről percre a 2016-os felvételi ponthatárokról

Este nyolctól hirdetik ki az idei felsőoktatási felvételi ponthatárait. Az összes szak adatait nálunk láthatjátok, és a budapesti Pont Ott Partiról is jelentkezünk. Maradjatok velünk! A kihirdetés napjának támogatását köszönjük a Budapesti Metropolitan Egyetemnek!

Érettségi-felvételi Eduline

Angolérettségi: feladatsorok és megoldások elsőként itt! Percről percre

Hétfőn elkezdődött a tavaszi érettségi időszak, a következő majdnem két hónapban összesen 115 300-an írásbeliznek és szóbeliznek. Itt találjátok a középszintű angolérettségi nem hivatalos, szaktanár által kidolgozott megoldásait és a nap legfontosabb híreit. Az angolérettségi nap támogatását köszönjük az Euro Nyelvvizsga Központnak.