#munkahely

Pályakezdés Eduline/MTI

A bölcsészek és a szakképzésben tanulók érzik leginkább bizonytalannak az elhelyezkedésüket a koronavírus miatt

Az IT, technológia területen tanuló vagy dolgozó fiatalok tartják leginkább biztosnak munkakilátásukat a koronavírus-járvány kedvezőtlen munkaerőpiaci hatása ellenére, leginkább a szakképzésben tanuló fiatalok aggódnak, és a bölcsészek érzik magukat leginkább érintettnek - közölte országos reprezentatív felmérésének eredményét a Zyntern.com állásportál szerdán az MTI-vel.

Felnőttképzés Eduline

Új korszak indulhat az e-oktatásban

A járványhelyzet nagy hatással van az e- oktatásra is, hiszen egyre többen veszik igénybe és egyre több helyen tapasztalják meg az előnyeit. Persze ez most egy kényszerhelyzetből adódik, de vajon a jövőre nézve milyen változásokat hozhat?

Pályakezdés Eduline

10+1 tipp, hogy sikeres legyen az állásinterjútok

Egy állásinterjún a legkülönfélébb tényezők befolyásolhatják, hogy elnyeritek-e a HR-es tetszését és ezzel együtt az áhított munkát, vagy sem. Pályakezdőként még nagyobb a nyomás és hatalmas izgalom az első ilyen szituáció, ezért most összegyűjtöttünk nektek néhány dolgot, amire érdemes figyelnetek már az interjú előtt,

Pályakezdés Talabér Dominika

A legnagyobb hibák, amelyet pályakezdők (is) elkövetnek a munkahelyen

Munkavállalóként – de főleg tapasztalatlan pályakezdőként – érdemes megjegyezni néhány szabályt annak érdekében, hogy ne fussunk bele kellemetlen félreértésekbe vagy hogy ne kerülhessenek meg minket a munkahelyen. Hogy mik ezek a szabályok? Dr. Juhász Zoltán ügyvéd elmondta az Eduline-nak.

Pályakezdés Szponzor tartalom

Útmutató pályakezdőknek: fontos tudnivalók a fizetésen túl

Milyen béren kívüli juttatásokra számíthatnak a pályakezdők? Hogyan változnak a cafeteria szabályai a következő évtől? Horváth Tamással, a Prohuman cafeteria szolgáltatásainak üzletágvezetőjével beszélgettünk a legfontosabb tudnivalókról és a pályakezdőket is érintő változásokról.