A megúszás mestere lett egy brit diák Campus life
Eduline

A megúszás mestere lett egy brit diák

Miért változtatja meg valaki a nevét "reconnecting"-re a Zoomon? Nos?

A következő bejegyzést -, amit a 24.hu szúrt ki a Ladbible oldalon - a Twitteren tette közzé egy férfi, akinek a felesége tanárként dolgozik:

A férfi azt írja a posztban, hogy az egyik tanuló megváltoztatta a nevét a Zoomon „Reconnecting…”-re, azaz „Újracsatlakozás…”-ra, ami miatt a tanárnő azt hitte, a diáknak hálózati problémái vannak, ezért nem is szólította fel őt egyszer sem. Pedig nyilvánvalóan semmi baj nem volt az internetével. Az élelmes diák még egy olyan elipszis alakú ikont is beszúrt az új név mellé, ami a tényleges újracsatlakozási kísérleteknél szokott megjelenni.

A srácnak nem kell aggódnia a tanulás miatt, már most egy igazi zseni - tette hozzá.

Korábban mi is összegyűjtöttünk néhány gyöngyszemet a magyarországi távoktatás legnehezebb és legkellemetlenebb pillanataiból. Az egyik legemlékezetesebb eset még a tanév első napjaiban történt, amikor a sokak által már név szerint is imert Lajos Balázs mikrofonja bekapcsolva maradt online óra közben. Az oktatóhoz intézett véletlen megjegyzés után sokan kételkedtek benne, hogy sikeresen fogja zárni az adott tárgyból a félévet, de mint kiderült, "csak kinyögte" azt a kettest - osztotta meg a hírt az Eduline-nal múlt héten. Ha eddig lemaradtatok volna az elhíresült esetről vagy felelevenítenétek a dolgot, itt olvashattok róla bővebben:

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés