Appajánló könyvmolyoknak: ezeket az alkalmazásokat érdemes letöltenetek Campus life
Eduline

Appajánló könyvmolyoknak: ezeket az alkalmazásokat érdemes letöltenetek

Imádjátok a friss könyv illatát, de olyan sokat olvastok, hogy ezt képtelenség finanszírozni? Esetleg olyan közösséget kerestek, ahol elolvashatjátok egy-egy könyről a véleményeket? Most összegyűjtöttük néhány ingyenes alkalmazást, amelyet minden könyvmoly imádni fog.

Moon+Reader

Ezzel az alkalmazással rengeteg online könyvtár elérhető és az e-könyvek ingyenesen letölthetők. Az app rengeteg funkcióval igyekszik kényelmesebbé tenni az olvasás élményét - többek között különböző formátumokat támogat, állítható benne a betűméret, illetve egyéni lapozási technikákat is be lehet állítani.

Goodreads

Ebben az alkalmazásban több mint 75 millió másik könyvmollyal vehetitek fel a kapcsolatot és megoszthatjátok egymással az olvasási élméyeiteket. Ajánlókat olvashattok és írhattok, tapasztalatokat cserélhette, melynek köszönhetően ti is és mások is hamarabb megtalálják a számukra tökéletes könyvet.

Poems

Ha szeretitek a verseket és az angolotokat is fejlesztenétek, akkor ezt az alkalmazást érdemes kipróbálnotok. Olyan híres alkotók műveit olvashatjátok angolul, mint például Jane Austen vagy éppen Emily Bronte.  A Poems a költészet szerelmeseinek kötelező.

Ingyenes app érettségizőknek: ezzel bárhonnan készülhettek a vizsgákra

Ha idén érettségiztek, akkor ti is tudjátok, nem lehet elégszer elmondani, a felkészülést időben el kell kezdeni. Már rászántátok magatokat a gyakorlásra? Akkor ez az ingyenes app jó lehetőség a kezdetekhez.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.

Hirdetés