Így tanulhattok nyelveket ingyen: újabb szolgáltatással rukkolt elő a Duolingo Nyelvtanulás
Eduline

Így tanulhattok nyelveket ingyen: újabb szolgáltatással rukkolt elő a Duolingo

A világ legnépszerűbb nyelvtanító alkalmazásának memóriajátéka eddig csak mobilon volt elérhető, de most már böngészőben is lehet vele ingyen angolul tanulni - írja a hvg.hu.

A Magyarországon is nagyon népszerű ingyenes nyelvtanító alkalmazás, a Duolingo tavaly kapott egy memóriakártyás változatot (Tinycards), hogy játékos módon is lehessen tanulni angolul. Ez eddig csak mobilon volt elérhető, de a szintén ingyenes szolgáltatás most már böngészőből is elérhető.

A hvg.hu cikke szerint ehhez csak a Tinycards oldalára kell kattintani, majd egy 3 lépéses bejelentkezés után (két alapvető kérdést tesznek fel, arra kíváncsiak, hogy milyen szinten állunk angolból), kijelölni a főbb témák közül a kevdenceinket, és kezdődhet is a játékos nyelvtanulás.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, néhány hónapja új szolgáltatással rukkolt elő a Duolingo: családtagok, barátok, ismerősök csoportokat hozhatnak létre, és egymást segítve/egymással versenyezve tanulhatnak idegen nyelveket.

A “Duolingo Clubs” elérhető az alkamazás legfrissebb verziójában iPhone-ra és iPad-re (Duolingo iOS app), illetve androidos készülékekre (Duolingo Android app) azok számára, akik angolul, spanyolul, portugálul, franciául, németül, olaszul, oroszul, hollandul, ukránul, törökül, koreaiul, kínaiul, japánul, vietnámiul, románul, görögül, csehül, legyelül, indonéz és thai nyelven tanulnak. Sőt, a magyarul tanulók is használhatják.

Hirdetés