Így tanulhattok angolul és németül teljesen ingyen: egyre több nyelvet sajátíthattok el Nyelvtanulás
Eduline

Így tanulhattok angolul és németül teljesen ingyen: egyre több nyelvet sajátíthattok el

A Duolingo eddigi talán legnagyobb, várhatóan jövőre érkező frissítése nagyobb kihívásra vágyóknak kedvező új fejlődési rendszert és eddig nem látott gyakorlatokat is hoz majd.

Az elmúlt évek talán legnagyobb változtatására készülnek a méltán népszerű Duolingónál, amellyel egy ideje már klingonul is meg lehet tanulni, természetesen ingyen, hasonlóan a szolgáltatásban elérhető többi világnyelvhez - írja a hvg.hu.

De legyenek bármennyire is hasznosak ezek a gyakorlatok, a még magasabb szintre és sokkal nagyobb kihívásra vágyók számára eddig nem igazán biztosítottak lehetőséget. Ezért is döntöttek úgy a Duolingónál, hogy alapjaiban építik újjá a szolgáltatás fejlődési rendszerét.

Így tanulhattok kínaiul teljesen ingyen: új kurzussal rukkolt elő a népszerű alkalmazás

Már kínaiul is lehet tanulni a Duolingón, a népszerű nyelvtanuló alkalmazás közzétette kínai nyelvleckéit. Egészen pontosan a kínai nyelv mandarin nyelvváltozatát - ez a hivatalos nyelv Kínában, Tajvanon, Szingapúrban és Malajziában - lehet elsajátítani a Duolingóval. Akkor is elkezdhetitek használni a Duolingót, ha soha nem tanultatok kínairól, a kurzus ugyanis az alapoktól - számok, nevek, köszönési formulák - kezdi az oktatást.

A fejlesztések gyakorlati lényege, hogy egy-egy feladattípus begyakorlása után a felhasználó dönthet, hogy nehezebb leckéket vállalva továbbfejleszti tudását, és ezáltal magasabb szintre lép, vagy egy másik skill tökéletesítésébe kezd.

Az átalakított rendszerrel kapcsolatos első tesztek biztatóak a Duolingo szerint és bár néhány androidos felhasználó már próbálgathatja, a teljes körű bevezetésre leghamarabb így is csak a jövő évben kerülhet sor. Azonben jó hír, hogy a kapcsolódó frissítéssel a kiejtésre és hallott szövegértésre fókuszáló vadonatúj feladattípusok is érkeznek majd.

Így tanulhattok teljesen ingyen angolul, németül vagy más nyelven: újabb fejlesztés

Újabb fejlesztéssel rukkolt elő a Duolingo, amely mára hatalmas oktatási platformmá nőtte ki magát. Ez az az oldal, ahol bárki ingyenesen tanulhat nyelvet. Ma már nemcsak angolul, hanem olaszul, magyarul, spanyolul vagy akár hollandul is elkezdhetünk tanulni ezen a felületen.

Szívesen tanulnátok online? Nézzétek meg az Eduline online kurzusokat kínáló oldalát:

Eduline Online Tanfolyamok

Gyere és nézz szét számtalan online tanfolyam között az Eduline online tudástárában!

Hirdetés