Németül tanulnátok? Ezzel az ingyenes appal bárhonnan gyakorolhattok Nyelvtanulás
Eduline

Németül tanulnátok? Ezzel az ingyenes appal bárhonnan gyakorolhattok

Német szóbeli előtt álltok és fejlesztenétek a szókincseteket? Vagy egyszerűen csak új nyelvet tanulnátok? Ezzel az alkalmazással egyszerűen fejleszthetitek a tudásotokat.

Ezzel az alkalmazással egyszerűen sajátíthatjátok el a német szavakat, kifejezéseket, fejleszthetitek a nyelvtanotokat, mondatokat alkothattok, és részt vehettek hétköznapi beszélgetésekben.

Olvasás, hallgatás, írás és beszéd fejlesztő nyelvi feladatokkal gyakorolhattok. Az alkalmazás szótárral, igeragozóval és úgynevezett ’state-of-the-art’ beszédfelismerő technológiával van ellátva – ez azt jelenti, hogy az alkalmazás ellenőrzi a szavaitokat, és csak akkor kaptok pozitív visszajelzést, ha a német beszédetek tiszta és helyes, így javul majd a kiejtésetek.

Mi mindent kínál még az alkalmazás?

A tökéletes német kiejtést anyanyelvű szinkronszínészek társalgásaiból sajátíthatjátok el. Az alkalmazásban hasznos kifejezéseket kaptok, amelyeket életszerű szituációkban tudtok majd kamatoztatni. Ezeken kívül az igeragozást is gyakorolhatjátok.

A folyamatos statisztikai elemzések azt is lehetővé teszik, hogy nyomon kövessétek a fejlődéseteket. A ranglistának köszönhetően pedig a barátaitok és családtagjaitok szintjét is figyelemmel kísérhetitek, illetve versenyezhettek, hogy ki lesz a legjobb.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés