Németül tanultok? Ezzel az ingyenes appal most offline is gyakorolhattok Nyelvtanulás
Eduline

Németül tanultok? Ezzel az ingyenes appal most offline is gyakorolhattok

Angolból már profik vagytok és most kezdtétek el a németet, vagy csak belekóstolnátok valami újba? Bármelyik is legyen, ezzel az appal most offline is gyakorolhattok és tanulhattok.

A Learn German alkalmazással nincs más dolgotok, csak letölteni és már használhatjátok is. Mivel az app offline is működik, nem kell hozzá semmilyen hálózati kapcsolat, így akár utazás közben is használhatjátok.

Learn German - Lerne Deutsch több mint 2000 általános német kifejezést és fogalmat tartalmaz, 18 témában akár kezdő nyelvtanulóknak is. Ilyen témák például az üdvözlések, számok, általános fogalmak, szállás, étkezés, színek, városok, család, betegségek és hobbi.

Ha még nem mertek megszólalni, az alkalmazás anyanyelvi kiejtése segít, hogy magabiztosabban kezdjetek bele egy mondatba németül is. Ezen felül az appal gyakorolhatjátok a kiejtést, meghallgathatjátok a szavak helyes kiejtési sebességét és megtanulhatjátok az egyes szavak jelentését, képek és történetek segítségével.

Ha éppen új nyelvtanulási módszert kerestek, ezeket érdemes elolvasnotok.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés
Ez az egyik legnépszerűbb feladat a magyarérettségin, pedig vannak buktatói Érettségi-felvételi Szabó Fruzsina

Ez az egyik legnépszerűbb feladat a magyarérettségin, pedig vannak buktatói

Nem lesz egyszerű dolguk az idén érettségizőknek: fél év otthoni tanulás után kell jól teljesíteniük az írásbeli vizsgákon. A következő két hétben az Eduline-on szaktanárok segítségével járunk utána, hogyan lehet felpörgetni a felkészülést a vizsgák előtti napokban, milyen buktatói vannak a különböző feladattípusoknak, mire érdemes odafigyelni. Cikksorozatunk első részében a középszintű magyarérettségi érvelési feladatával foglalkozunk.