Tesztelnétek a nyelvtudásotokat? Ezzel az oldallal kipróbálhatjátok, mit tudtok Nyelvtanulás
Eduline

Tesztelnétek a nyelvtudásotokat? Ezzel az oldallal kipróbálhatjátok, mit tudtok

Az egyik legnépszerűbb nyelvtanulós appnak már nyelvvizsgatesztje is van. Próbáljátok ki magatokat az ingyenes verzióval.

A Duolingot talán senkinek sem kell bemutatni. Az app a 2020-as nyelvtanulós toplistában is szerepel. Világszerte rengetegen használják, kezdő és haladó szinten is. Persze a legtöbbet azoknak segíthet, akik a nulláról kezdenének el egy teljesen új nyelvnek. Most egy újabb funkcióját tesztelhetitek - a szintfelmérő tesztet.

Ha már van profilotok, akkor regisztrálnotok sem kell, de még nincs, pár kattintással létrehozhattok egy fiókot. Az ingyenes nyelvvizsgafeladatot pedig bárki kipróbálhatja - szövegértési és íráskészséget is mér, de a beszédkéség és a nyelvtan is előkerül. A teljes feladatsor egy 160-as skálán méri az eredményeiteket. Az eredmények tartalmazzák az összesített pontszámot, valamint az íráskészség, a beszédkészség, a szövegértés és a szövegalkotás részpontszámait is.

Ez a próbateszt is hasonlóan működik, mint a legtöbb online nyelvvizsga, így ha komolyan szeretnétek kipróbálni magatokat, akkor érdemes felkészülni egy nyelvvizsgaszituációra. Ha készen vagytok, a Duolingo tesztjének pontszámait a TOEFL iBT összpontszámával és az IELTS általános pontszámával is összehasonlíthatjátok. Így egy nemzetközi vizsga szintjén is jobban el tudjátok helyezni a tudásotokat.

A tesztnek a fizetős verziója is elérhető, aminek kitöltése után akár bizonyos egyetemek elfogadott nyelvvizsgát is bezsebelhettek.

Ha éppen most kezdenétek bele a nyelvtanulásba, az appot itt éritek el Androidos eszközre, itt pedig iOS-re. Ha többet olvasnátok arról, hogyan működik, itt írtunk róla részletesen.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés