Szuper app, amivel a szokásos felhozatal mellett egzotikus nyelveket is tanulhattok Nyelvtanulás
Eduline

Szuper app, amivel a szokásos felhozatal mellett egzotikus nyelveket is tanulhattok

Ha már unjátok az angolt és a németet, de naponta csak néhány percetek lenne megismerkedni egy új nyelvvel, akkor ezt az appot nektek találták ki.

A Drops nevű alkalmazás kifejezetten a szókincs fejlesztésére készült, nyelvtani szabályokat nem tartalmaz, csak gondosan összeválogatott szavakat - több mint 1700 szót 99 témában. Mivel 100 százalékban vizuális, a képek pedig a jelentéshez kapcsolódnak, így közvetítő nyelvre sincs szükség. Bár elsőre furcsának tűnhet, de a tanulási idő is korlátozva van napi öt percre, ennyi ideje pedig mindenkinek van naponta, így nincs kifogás a tanulás elhalasztására.  

A szokásos felhozatal – angol, spanyol, francia, német, olasz – mellett rengeteg egzotikus nyelv is elérhető az alkalmazásban: japán, kínai, koreai, arab, héber, portugál, orosz, dán, hindi, tagalog és izlandi. Ezen felül tanulhattok dialektusokat is, például választhattok a mandarin és a kantoni kínai, a kasztíliai és a latin-amerikai spanyol, az amerikai és a brit angol, valamint az európai és a brazil portugál között. 

Az alkalmazást iOS-ra innen, Androidra pedig innen tölthetitek le

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés