Ingyenes fordítót kerestek? Itt vannak a legjobbak 2020-ból Nyelvtanulás
Eduline

Ingyenes fordítót kerestek? Itt vannak a legjobbak 2020-ból

Bár idén nem sok helyre lehetett utazni, sőt egyáltalán kimozdulni, reméljük, a 2021-es éve jobb lesz. A következő appok persze nem csak az utazások jönnek jól, hanem a nyelvvizsgára készülőknek vagy a szorgalmas nyelvtanulóknak is hasznosak lehetnek. Itt vannak 2020 legjobb nyelvi appjai – 2. rész.

Az első részben már korábban bemutattuk a legjobb appot a kézírások lefordításához, a legjobb spanyol appot és azt is, amit akkor érdemes használni, ha képekről szeretnétek lefordítani a szavakat. Most jöjjön újabb három app a Life Wise listájáról.

A legjobb a hangalapú fordításban: Speak&Translate

Az appban tíz nyelv elérhető offline is - az amúgy elérhető 54 nyelvből. Mivel hangalapú fordításra tervezték, a felolvasáshoz férfi vagy női hangot, valamint a hangsebességet is ti állíthatjátok be.

A Speak & Translate ingyenesen letölthető és használható iOS-eszközökön.

A legjobb offline fordító: Microsoft Translator

Az app egyik legnagyobb előnye, hogy a benne elérhető nyelvek ingyenesen letölthetők offline használatra és maga az alkalmazás is ingyenesen használható előfizetés nélkül. Hasonlóan a többi apphoz, ennek is van kép- és hangalapú forítója is.

Itt próbálhajátok ki, ha Andoridos telefonotok van és itt, ha iOS-es.

A legjobban kinéző app: iTranslate Translator

A lista összeállítói szerint könnyen használható és gyorsan használható, működik benne a hangfelismerő, amivel szintén hangról-hangra fordíthattok több mint 100 nyelven. Valamint az appban különböző nyelvjárások közül is lehet választani (persze csak prémium hozzáféréssel).

Ez az alkalmazás is ingyenesen letölthető és használható mind Android, mind iOS eszközön, de sajnos egyhetes ingyenes próbaidőszak után fizetnie kell érte.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés
Kiderült, mi lesz a 2021-es érettségik sorsa, nyilvános a jövő évi tankönyvjegyzék - a hét hírei Érettségi-felvételi Eduline

Kiderült, mi lesz a 2021-es érettségik sorsa, nyilvános a jövő évi tankönyvjegyzék - a hét hírei

A kormány szerint minden készen áll az általános iskolák és az óvodák nyitására, a szakemberek és a diákok ezzel nem igazán értenek egyet. Néhány kivételtől eltekintve idén sem lesznek szóbeli érettségik, bárki leírhatja a véleményét a 2024-től bevezetésre kerülő érettségikről, nyilvánosságra hozták a következő tanév tankönyvjegyzékét. Vizsgálat indult a Szegedi Tudományegyetemen, a felsőoktatási modellváltás visszavonását kérik az MTA köztestületi tagjai. Ez történt a héten.