Így tanulhattok franciául teljesen ingyen - appajánló Nyelvtanulás
Eduline

Így tanulhattok franciául teljesen ingyen - appajánló

Már rengeteg olyan alkalmazást ajánlottunk, aminek a segítségével angolul vagy németül tanulhattok. Éppen ezért most azoknak kedvezünk, akik francia nyelvhez szeretnének közelebb kerülni. Most összeszedtünk három remek alkalmazást, amivel tankönyvek nélkül sajátíthatjátok el a francia nyelv alapjait.

Mondly

Ezzel az alkalmazással elsajátíthatjátok az alapvető francia szavakat és kifejezéseket, elkezdhettek mondatokat formálni, és részt vehettek beszélgetésekben. Az applikációval fejleszthetitek az írás-, olvasás-, hallás-, és beszédkészségeiteket. A state-of-the-art beszédfelismerőnek köszönhetően a kiejtésetek is javulhat, ugyanis csak akkor kaptok pozitív visszajelzést, ha a francia beszédetek tiszta és helyes. Az alkalmazáson belüli statisztikák pedig segítenek a fejlődésetek nyomonkövetésében.

Francia nyelvtan

Ebben az alkalmazásban több mint 1000 kifejezést, gyakori mondatokat, valamint a francia nyelvtan teljes rendszerét megtaláljátok. Az applikáció elsősorban kezdőknek ajánlott.

Tanulj franciául egyszerűen

Ebben az alkalmazásban minden francia kifejezés le van írva fonetikusan és eredeti nyelven, illetve anyanyelvi beszélőtől is meghallgathatjátok, hogy még jobb legyen a kiejtésetek. Ezeken kívül az appon belül kvízeket is találtok, valamint a haladásotokat is nyomonkövethetitek.

Szuper ingyenes app: minikihívásokkal gyakorolhattok a nyelvvizsgára

Nemcsak új szavakat sajátíthattok el a Lingvist nevű ingyenes alkalmazással, hanem a nyelvvizsga részei szerint csoportosított feladatokat, kommunikációs helyzeteket is megoldhattok, illetve a nyelvtani szabályokat is átismételhetitek.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.

Hirdetés