Eltörölték a nyelvvizsga-követelményt a felvételin: mit éreztetek, amikor megtudtátok?  Nyelvtanulás
Eduline

Eltörölték a nyelvvizsga-követelményt a felvételin: mit éreztetek, amikor megtudtátok?

Jó hírt kaptak ma azok a diákok, akik jövőre felvételiznek egyetemre, főiskolára, ugyanis már nem kötelező a középfokú nyelvvizsga a felsőoktatási felvételihez. Ti mit éreztetek, amikor megtudtátok?

A héten elején forró lett a helyzet a kötelező nyelvvizsga körül, ugyanis az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) a HÖOK-kal és más szervezettekkel való egyeztetés után azt javasolta a kormánynak, hogy a kötelező nyelvvizsga követelmény kerüljön ki a felsőoktatási felvételi elvárások közül. Azonban a nagy hírt ma jelentették be.

Most arra vagyunk kíváncsiak, ti hogyan fogadtátok a hírt, mit éreztetek, amikor megtudtátok? Küldjétek el nekünk történeteteket, sztoritokat arról, amikor megtudtátok. Csak szívesen megosztanátok a véleményeteket a döntésről? Esetleg nem értetek egyet a változással? Ezt is elküldhetitek nekünk az [email protected] e-mail címre vagy a Facebookon.

Csak szavaznátok? Itt azt is megtehetitek:

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.

Hirdetés