Fontos kérdés: mennyit tudtok majd pihenni a következő tanévben? Közoktatás
Eduline

Fontos kérdés: mennyit tudtok majd pihenni a következő tanévben?

Nemsokára megkezdődik a 2018/19-es tanév. De hogyan alakulnak a tanítási szünetek, mennyi időtök lesz pihenni? Utánajártunk.

Ha szerettek előre tervezni és előre tudni azt, hogy mikor lesztek szabadok, most megnézhetitek, hogyan alakulnak a következő tanév tanítási szünetei.

Mikor lesznek a 2018/19 tanítási szünetei?

Az őszi szünet 9 napos lesz: a szünet előtti utolsó tanítási nap 2018. október 26. (péntek), a szünet utáni első tanítási nap 2018. november 5. (hétfő).

A téli szünet december 22-től január 2-ig tart, összesen 11 napos lesz.

A tavaszi szünet előtti utolsó tanítási nap 2019. április 17. (szerda), a szünet utáni első tanítási nap 2019. április 24. (szerda), így majdnem egy hét, összesen 6 nap szól majd a pihenésről.

A következő tanév utolsó tanítási napja pedig 2019. június 14-én, pénteken lesz.

Itt van a lista: mikor lesznek hosszú hétvégék és szombati tanítási napok jövőre?

Három négynapos és három háromnapos hétvégével számolhatunk jövőre. Lássuk, hogy mikorra lehet tervezni hosszabb pihenéseket a következő évre, tanévre. Hat hosszú hétvége lesz a 2019-as évben, ez még több mint az idei - a szeretlekmagyarorszag.hu összegyűjtötte, melyek lesznek a pihenőnapok, illetve melyek azok a szombatok, amikor le kell dolgozni a plusz szabadnapokat akár munkahelyen akár iskolában.

Hirdetés