Gyűjtésbe kezdett egy iskola, mert új helyre kell költözniük Közoktatás
Eduline

Gyűjtésbe kezdett egy iskola, mert új helyre kell költözniük

A Közép-budai Waldorf Iskolának el kell hagynia jelenlegi helyét, ezért jótékonysági árverést szerveznek.

80 diáknak került veszélybe a szeptemberi tanévkezdés, ugyanis az Közép-budai Waldorf Iskola nem maradhat jelenlegi épületében, ahol a termeket bérelnek.

Az iskolának 40 millió forintra van szüksége a költözéshez, ezért április elején jótékonysági árverést tartanak, melyen híres művészek alkotásai, egyéb felajánlott tárgyak, valamint az iskola néhány saját tárgya is kalapács alá kerül. Alkotó szülők is hozzájárulhatnak az árveréshez.

A festmények mellett érdekesség lehet a Woody Allen által dedikált Blues Jasmine plakát, egy arab mécsestartó, valamint egy indiai textil mandala, valamint Melocco Miklós Zene című grafikája

Az árverést április 6-án a Virág Judit Galériában tartják a Falk Miksa utca 30. szám alatt.

Hirdetés
Ez az egyik legnépszerűbb feladat a magyarérettségin, pedig vannak buktatói Érettségi-felvételi Szabó Fruzsina

Ez az egyik legnépszerűbb feladat a magyarérettségin, pedig vannak buktatói

Nem lesz egyszerű dolguk az idén érettségizőknek: fél év otthoni tanulás után kell jól teljesíteniük az írásbeli vizsgákon. A következő két hétben az Eduline-on szaktanárok segítségével járunk utána, hogyan lehet felpörgetni a felkészülést a vizsgák előtti napokban, milyen buktatói vannak a különböző feladattípusoknak, mire érdemes odafigyelni. Cikksorozatunk első részében a középszintű magyarérettségi érvelési feladatával foglalkozunk.