Elhalasztják a portugál-magyar meccs miatt a tanévzárót Budakalászon Közoktatás
Eduline

Elhalasztják a portugál-magyar meccs miatt a tanévzárót Budakalászon

Hiszen milyen lenne már, ha mindenki mezben, sállal és kereplővel állna az iskolaudvaron?

A budakalászi Kalász Suli Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola nem túl előrelátóan június 22-én 18 órára szervezte tanévzáró ünnepségét. Mivel pont ekkor rendezik a Portugália-Magyarország Eb-mérkőzést, így rengeteg szülő fordult azzal a kéréssel az iskolához, hogy tartsák meg másik napon a tanévzárót.

Kérésük - nem túl nagy meglepetésre - meghallgatásra talált, így egy nappal eltolva, csütörtökön tartják az ünnepséget. A szülők legfőbb érve az volt, hogy 44 éve nem volt magyar válogatott az Eb-n, míg tanévzáró minden évben van, a másik fél szerint a foci nem olyan fontos, hogy elhalasszák az ünnepséget.

A témában ajánljuk
Kisiskolások látogattak ki a magyar válogatott edzésére
Ha olvasol, jobban megy a foci is
A foci iskolai tananyag lehet

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés
Ez az egyik legnépszerűbb feladat a magyarérettségin, pedig vannak buktatói Érettségi-felvételi Szabó Fruzsina

Ez az egyik legnépszerűbb feladat a magyarérettségin, pedig vannak buktatói

Nem lesz egyszerű dolguk az idén érettségizőknek: fél év otthoni tanulás után kell jól teljesíteniük az írásbeli vizsgákon. A következő két hétben az Eduline-on szaktanárok segítségével járunk utána, hogyan lehet felpörgetni a felkészülést a vizsgák előtti napokban, milyen buktatói vannak a különböző feladattípusoknak, mire érdemes odafigyelni. Cikksorozatunk első részében a középszintű magyarérettségi érvelési feladatával foglalkozunk.