Az online oktatásban is kell a pihenés - mikor lesz a tavaszi szünet? Közoktatás
Eduline

Az online oktatásban is kell a pihenés - mikor lesz a tavaszi szünet?

Bár hamarosan minden iskola bezár egy időre és online oktatás lesz minden osztályban, a következő két hetet mindenkinek ki kell majd pihennie. Meddig kell még várni nyári szünet előtti utolsó iskolai szünetre? Itt vannak a dátumok.

Az utolsó tanévközi iskolai szünet, azaz a tavaszi szünet előtti utolsó tanítási nap 2021. március 31. (szerda), a szünet utáni első tanítási nap 2021. április 7. (szerda) lesz. Ha minden jól megy a csütörtökön bejelentett korlátozások is eddig tartanak majd.

Ezt még egy háromnapos hétvége is megelőzi majd, ugyanis idén március 15. hétfőre esik. A 2021-es év összes hosszú hétvégéjét és szombati munkanapját itt nézhetitek meg.

A 2020/2021-es tanév rendjét pedig itt találjátok.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés
Az egyik legdrágább brit elitiskola csapatát is legyőzte két magyar diák az oxfordi vitaversenyen Közoktatás Szabó Fruzsina

Az egyik legdrágább brit elitiskola csapatát is legyőzte két magyar diák az oxfordi vitaversenyen

Magyar gimnazisták nyerték meg a legnevesebb nemzetközi vitaverseny döntőjét – a tizedikes diákok „újonc” kategóriában indultak az oxfordi versenyen, és az egyik legrégebbi brit magániskola csapatát is legyőzték. Pedig míg számos európai és ázsiai országban népszerű „iskolai sport” a vitázás, itthon alig néhány iskolában működik vitaklub. Kár, a társadalom is jól járna azzal, ha már tizenévesen megtanulnánk jól vitázni.