Középiskolai felvételi 2021: már elérhetőek a felvételi tájékoztatók az iskolák oldalán Közoktatás
Eduline

Középiskolai felvételi 2021: már elérhetőek a felvételi tájékoztatók az iskolák oldalán

Már érdemes nézegetni a kiszemelt középiskolák honlapját. A napokban ugyanis nyilvánosságra hozták a középiskolák a 2021. szeptemberében induló osztályok listáját és a felvételi tájékoztatót

Tegnap elindult a középiskolai felvételi szezon – a középfokú iskolák közzétették az oldalaikon a 2020-ban induló osztályok listáját és rögzítették a felvételi eljárásuk rendjét tartalmazó felvételi tájékoztatójukat.

Arról már korábban is írtunk, hogy 2021. január 23-án írják majd a felvételizők a központi vizsgák feladatlapjait. Hamarosan, október 31-én az általános iskolák is tájékoztatják a nyolcadikosokat a felvételi menetéről.

A középiskolai felvételivel kapcsolatos további cikkeinket itt olvashatjátok. A 2020/2021-es tanév legfontosabb dátumait pedig itt találjátok.

Itt vannak a 2021-es középiskolai felvételi legfontosabb dátumai

Kedden megjelent a 2020/2021-es tanév rendje, amiből az is kiderül, mikor lesz a 2021-es középiskolai felvételi és beiratkozás. Mutatjuk a legfontosabb dátumokat.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés
Kiderült, mi lesz a 2021-es érettségik sorsa, nyilvános a jövő évi tankönyvjegyzék - a hét hírei Érettségi-felvételi Eduline

Kiderült, mi lesz a 2021-es érettségik sorsa, nyilvános a jövő évi tankönyvjegyzék - a hét hírei

A kormány szerint minden készen áll az általános iskolák és az óvodák nyitására, a szakemberek és a diákok ezzel nem igazán értenek egyet. Néhány kivételtől eltekintve idén sem lesznek szóbeli érettségik, bárki leírhatja a véleményét a 2024-től bevezetésre kerülő érettségikről, nyilvánosságra hozták a következő tanév tankönyvjegyzékét. Vizsgálat indult a Szegedi Tudományegyetemen, a felsőoktatási modellváltás visszavonását kérik az MTA köztestületi tagjai. Ez történt a héten.