Felfüggesztik az idei pedagógusminősítéseket is - ősszel szervezik majd újra őket Közoktatás
Eduline

Felfüggesztik az idei pedagógusminősítéseket is - ősszel szervezik majd újra őket

Az Oktatási Hivatal a tantermen kívüli, digitális oktatási munkarend bevezetésével összhangban elhalasztja az idei tanfelügyeleti és pedagógusminősítési vizsgálatait.

"A 2020 márciusában és áprilisában tervezett tanfelügyeleti, pedagógusminősítési és auditlátogatások felfüggesztéséről, valamint a személyes kapcsolattartáson alapuló szaktanácsadói események törléséről döntött az Oktatási Hivatal"

- olvasható az oldalukon. A pedagógiai szolgáltatások telefonon és elektronikus formában továbbra is elérhetők. A felfüggesztett eljárásokat a hivatal ősszel szervezi újra. Hozzáteszik: az intézkedés nem érinti a kutatótanár fokozatot célzó minősítési eljárásokat, mert ezek személyes kapcsolattartást nem igényelnek. Az OH a döntésről tájékoztatta az intézményeket és az érintett pedagógusokat, szakértőket, szaktanácsadókat.

Tegnap pedig arról született döntés, hogy március 25-ig elektronikusan módosíthatók a középfokú felvételi jelentkezések. Erről itt olvashattok el mindent.

Oktatási Hivatal: március 25-ig módosíthatók a középiskolai felvételi jelentkezések

Még egy hétig, március 25-ig elektronikusan módosíthatók a középfokú felvételi jelentkezések - közölte az Oktatási Hivatal szerdán az MTI-vel.

Nem szeretnél lemaradni a legfontosabb információkról? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.

Hirdetés