Középiskolai felvételi: már elérhetőek a felvételi tájékoztatók az iskolák oldalán Közoktatás
Eduline

Középiskolai felvételi: már elérhetőek a felvételi tájékoztatók az iskolák oldalán

Már érdemes nézegetni a kiszemelt középiskolák honlapját. A napokban ugyanis nyilvánosságra hozták a középiskolák a 2020. szeptemberében induló osztályok listáját és a felvételi tájékoztatót.

Tegnap elindult a középiskolai felvételi szezon – a középfokú iskolák közzétették az oldalaikon a 2020-ban induló osztályok listáját és rögzítették a felvételi eljárásuk rendjét tartalmazó felvételi tájékoztatójukat.

Arról már korábban is írtunk, hogy 2020. január 18-án írják majd a felvételizők a központi vizsgák feladatlapjait, és sokan már most elkezdik a felkészülést különböző tanfolyamokkal.

A középiskolai felvételivel kapcsolatos további cikkeinket itt olvashatjátok.

A HVG ismét elkészítette a legjobb 100 gimnázium listáját. A rangsorok mellett számos interjút, cikket találtok a középiskolai oktatásról, az iskolaválasztásról, a felvételi menetrendjéről is. A HVG középiskolai rangsorát rendeljétek meg itt.

A 2020-as középiskolai felvételi legfontosabb dátumai - egy helyen

Októberben a felvételi tájékoztatók közzétételével indul a középiskolai felvételi. Összegyűjtöttük a legfontosabb dátumokat.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.

Hirdetés