Felvételi ponthatárok 2020

Felvételi ponthatárok 2021


Felvételi ponthatárok 2022
Felvételi ponthatárok 2023
Felvételi ponthatárok 2024
hirdetés

Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar

Kar betűkódja Képzési szint Munkarend Fin. forma Szak Ponthatár
SZIE-ÉTK A N A biomérnöki 280
SZIE-ÉTK A N K biomérnöki 280
SZIE-ÉTK A N A élelmiszermérnöki (Budapest) 316
SZIE-ÉTK A N K élelmiszermérnöki (Budapest) 316
SZIE-ÉTK A L A élelmiszermérnöki (Budapest) 280
SZIE-ÉTK A L K élelmiszermérnöki (Budapest) 280
SZIE-ÉTK A L A élelmiszermérnöki (Kisvárda)

n.i.

SZIE-ÉTK A L K élelmiszermérnöki (Kisvárda)

n.i.

SZIE-ÉTK A L A élelmiszermérnöki (Nyírbátor)

n.i.

SZIE-ÉTK A L K élelmiszermérnöki (Nyírbátor)

n.i.

SZIE-ÉTK M L A élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki 50
SZIE-ÉTK M L K élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki 50
SZIE-ÉTK M L A élelmiszermérnöki 60
SZIE-ÉTK M L K élelmiszermérnöki 50
SZIE-ÉTK M N A élelmiszermérnöki (angol nyelven) 63
SZIE-ÉTK M N K élelmiszermérnöki (angol nyelven)

n.i.

n.i.: A szak nem indult

Forrás: Oktatási Hivatal