Felvételi ponthatárok 2020


Felvételi ponthatárok 2021
Felvételi ponthatárok 2022
Felvételi ponthatárok 2023
Felvételi ponthatárok 2024
hirdetés

Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar

Kar betűkódja Képzési szint Munkarend Fin. forma Szak Ponthatár
SZIE-ÉTK A N A biomérnöki 315
SZIE-ÉTK A N K biomérnöki 315
SZIE-ÉTK M L K élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki

n.i.

SZIE-ÉTK M L A élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki 59
SZIE-ÉTK M L K élelmiszermérnöki 77
SZIE-ÉTK M L A élelmiszermérnöki 54
SZIE-ÉTK A N K élelmiszermérnöki (Budapest) 317
SZIE-ÉTK A L K élelmiszermérnöki (Budapest) 280
SZIE-ÉTK A L A élelmiszermérnöki (Budapest) 280
SZIE-ÉTK A N A élelmiszermérnöki (Budapest) 317
SZIE-ÉTK A L K élelmiszermérnöki (Kisvárda) 305
SZIE-ÉTK A L A élelmiszermérnöki (Kisvárda) 305
SZIE-ÉTK M N A élelmiszermérnöki (angol nyelven) 79
n.i.: A szak nem indult

Forrás: Oktatási Hivatal