Felvételi ponthatárok 2020
Felvételi ponthatárok 2021
Felvételi ponthatárok 2022
Felvételi ponthatárok 2023
Felvételi ponthatárok 2024
hirdetés

Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar

Kar betűkódja Képzési szint Munkarend Fin. forma Szak Ponthatár
SZIE-ÉTK A N Á biomérnöki 306
SZIE-ÉTK A N K biomérnöki 306
SZIE-ÉTK A N Á élelmiszermérnöki (Budapest) 326
SZIE-ÉTK A N K élelmiszermérnöki (Budapest) 326
SZIE-ÉTK A L Á élelmiszermérnöki (Budapest) 286
SZIE-ÉTK A L K élelmiszermérnöki (Budapest) 286
SZIE-ÉTK A L Á élelmiszermérnöki (Kisvárda) 294
SZIE-ÉTK A L K élelmiszermérnöki (Kisvárda) 294
SZIE-ÉTK M N Á élelmiszermérnöki (angol nyelven)

n.i.

SZIE-ÉTK M L Á élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki 55
SZIE-ÉTK M L K élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki 79
SZIE-ÉTK M L Á élelmiszermérnöki 79
SZIE-ÉTK M L K élelmiszermérnöki 74
n.i.: A szak nem indult

Forrás: Oktatási Hivatal