Új ösztöndíjprogram indul budapesti egyetemistáknak és főiskolásoknak Felsőoktatás
Eduline

Új ösztöndíjprogram indul budapesti egyetemistáknak és főiskolásoknak

Új ösztöndíjprogramot hirdet a Fővárosi Önkormányzat: a hallgatók havi 50 ezer forintos ösztöndíjat kapnak, és megismerhetik az önkormányzat működését.

A nyertes pályázók a diploma megszerzése előtt – 2015 szeptemberétől, illetve 2016 februárjától 10 hónapon keresztül – segítséget kapnak diplomamunkájuk elkészítéséhez, többek között szakmai anyagokat, kutatási és konzultációs lehetőségeket.

A programban legfeljebb húsz végzős, osztatlan, alap- vagy mesterszakos, nappali tagozatos hallgató vehet részt: valamelyik fővárosi székhelyű felsőoktatási intézménnyel kell hallgatói jogviszonyban állniuk, a diploma megszerzéséhez szükséges szakdolgozatot a Fővárosi Közgyűlés által jóváhagyott átfogó témaköröknek megfelelő tárgyból kell megírniuk, de feltétel az is, hogy a diploma megszerzésének évében még nem töltik be a 30. életévüket.

A programban részt vevő hallgatók havi bruttó 50 ezer forint ösztöndíjat kapnak. További részleteket és a jelentkezéshez szükséges dokumentumokat itt találjátok, a jelentkezési határidő április 30. További ösztöndíjprogramokról pedig itt olvashattok.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés