Már csak pár napig pályázhattok az ösztöndíjra, amivel 125-375 ezer forintot kaphattok félévente Felsőoktatás
Eduline

Már csak pár napig pályázhattok az ösztöndíjra, amivel 125-375 ezer forintot kaphattok félévente

A Klebelsberg Képzési Ösztöndíjra már csak három napig pályázhatnak az osztatlan tanárképzésen illetve gyógypedagógia alapképzésen szakon tanuló hallgatók.

Szeptember 30-a a leadási határideje a Klebelsberg Képzési Ösztöndíjnak, amely 125 ezer, 250 ezer vagy akár 375 ezer forint/félév/fő összegű támogatást is jelenhet.

Az ösztöndíj célja a tanári vagy gyógypedagógus pályát választó hallgatók motiválása és a pályán dolgozók számának fenntartása, növelése is.

A pályázatot elektronikusan és papír alapon, postai úton is be kell nyújtani.

Így kaphattok félévente 125-375 ezer forintos ösztöndíjat: íme, a részletek

A Klebelsberg Központ az idei tanévben is meghirdette a pedagógus hivatást választó fiatalokat támogató Klebelsberg Képzési Ösztöndíjat - közölte a központ pénteken az MTI-vel. A felhívásra szeptember 30-ig lehet jelentkezni.

Hirdetés
Ez az egyik legnépszerűbb feladat a magyarérettségin, pedig vannak buktatói Érettségi-felvételi Szabó Fruzsina

Ez az egyik legnépszerűbb feladat a magyarérettségin, pedig vannak buktatói

Nem lesz egyszerű dolguk az idén érettségizőknek: fél év otthoni tanulás után kell jól teljesíteniük az írásbeli vizsgákon. A következő két hétben az Eduline-on szaktanárok segítségével járunk utána, hogyan lehet felpörgetni a felkészülést a vizsgák előtti napokban, milyen buktatói vannak a különböző feladattípusoknak, mire érdemes odafigyelni. Cikksorozatunk első részében a középszintű magyarérettségi érvelési feladatával foglalkozunk.