Szüzességét tette licitre egy lány, hogy továbbtanuljon Felsőoktatás
Eduline

Szüzességét tette licitre egy lány, hogy továbbtanuljon

Összesen 47 millió forintnak megfelelő összegért hirdeti testét egy orosz származású diáklány, hogy legyen elegendő pénze a felsőoktatásra.

Természetesen mindenki azt tesz a testével, amit akar, de talán a 20 éves Ariana esete túllép az emberek többsége által megszokottaktól. A lány egy escort lánykereső oldalra töltötte fel a profilját, ahol 130.500 angol fontról induló licittel árulja szüzességét - közölte a The Sun.

A lány nem kertel, szerinte sok diák küzd nehézségekkel, hogy munkával tudja finanszírozni a tanulmányait, az albérletét, ő ezért inkább a könnyebb utat választotta. Ariana orvosi egyetemre szeretne menni, ezért szeretné megszüntetni a pénzügyi akadályokat.

A lány szülei egyelőre nem tudnak az elképzeléséről, ám nem tart attól a pillanattól, ha majd el kellene mondania. Ariana ráadásul nincs egyedül, barátnője, "Lolita" is 47 millió forintos kezdőösszeggel hirdette meg szüzességét.

Ariana szerint a múltjában így is sokat várt, hogy a megfelelő embernek adja a szüzességét: "Miért kellene tovább várnom?" - kérdezte. Hozzátette, hogy miért is kellene olyannal elvesztenie a szüzességét, aki később amúgy is összetörheti a szívét. A vásárlótól is azt várja, hogy tiszteletteljesen bánjon majd vele.

Hogy a szüzesség egyes körökben mennyire más megítélésnek örvend, arról néhány éve készült cikkünk is tanúskodik:

Szüzességet fogadtam az apámnak

Normális dolog-e az, ha egy 12 éves lány az apja kezét fogva arra esküszik fel, hogy házasságig nem fog szexuális életet élni? Amerikában a különböző szüzességi mozgalmak olyannyira népszerűek, hogy már komoly politikai, szociológiai vitákat korbácsolt az önkéntes szexmegvonás.

Hirdetés
Ez az egyik legnépszerűbb feladat a magyarérettségin, pedig vannak buktatói Érettségi-felvételi Szabó Fruzsina

Ez az egyik legnépszerűbb feladat a magyarérettségin, pedig vannak buktatói

Nem lesz egyszerű dolguk az idén érettségizőknek: fél év otthoni tanulás után kell jól teljesíteniük az írásbeli vizsgákon. A következő két hétben az Eduline-on szaktanárok segítségével járunk utána, hogyan lehet felpörgetni a felkészülést a vizsgák előtti napokban, milyen buktatói vannak a különböző feladattípusoknak, mire érdemes odafigyelni. Cikksorozatunk első részében a középszintű magyarérettségi érvelési feladatával foglalkozunk.