Ezért szeretjük a tanárokat: ez a kép vírusként terjed a neten Felsőoktatás
Eduline

Ezért szeretjük a tanárokat: ez a kép vírusként terjed a neten

Vírusként terjed a kép az interneten, amelyen egy egyetemi professzor vigyáz az egyik diákja gyerekeire, hogy a nő le tudjon vizsgázni.

A University of Louisville 28 éves hallgatója, Monica Romero egyedül neveli két gyerekét, ám egyik nap a bébiszitter lemondta, neki azonban záróvizsgája volt. Már azon volt, hogy lemondja az egészet, amikor az egyik barátnője, Victoria Henry tanácsolta neki, vigye be a gyerekeket is az egyetemre.

Bár odaadta a gyerekeknek a tabletet és a számítógépet, egy idő után a fia próbálta magára vonni a figyelmét. Engedélyt kért, hogy kimenjen, a tanára pedig követte. A Buzzfeednek Romero azt nyilatkozta, hogy azt hitte, kirúgja a professzor, ehelyett olyan történt, amire sosem gondolt volna. Dr. Daniel Krebs ugyanis azt mondta, menjen vissza megírni a tesztet, majd ő ellesz a gyerekekkel.

Ezeket is nézzétek meg

Íme hat ok, amiért szeretjük a tanárokat

Vicces dolgozatok: nyolc diák, aki nem vette komolyan a feladatot

Ezeken a képeken röhög az internet: ezért is szeretjük a tanárokat

A férfit megkereste az ABC News is, és a professzor elmondta, egyáltalán nem ő a hős ebben a történetben, hanem az a kétgyermekes édesanya, aki a munkája és a gyermekek nevelése mellett még arra is vállalkozott, hogy egyetemi diplomát szerez.

„Az, hogy én 40 vagy 50 percre lefoglalok két gyermeket, egyáltalán nem nagy kunszt” - nyilatkozta.

Witnessed one of the most caring gestures of my college career tonight. As a friend of mine was preparing to take our...

Posted by Victoria Henry on Wednesday, December 2, 2015
Hirdetés