Amerikai egyetemistákat kérdeztek az országukról, hihetetlen válaszokat kaptak Felsőoktatás
Eduline

Amerikai egyetemistákat kérdeztek az országukról, hihetetlen válaszokat kaptak

A Texas Tech University hallgatóinak tettek fel néhány kérdést, hogy kiderüljön, mennyire ismerik az országukat. Bár ne tették volna!

Ki nyerte az amerikai polgárháborút? Ugye, erre ti is tudjátok a váalszt? Nos, a lent látható videón ilyen megfejtések születtek: „Melyiket? Az 1965-öst?”, „Mi, a déliek?”.

Arra sem nagyon tudták a fiatalok a választ, hogy ki az ország alelnöke. Kedvencünk a srác, aki erre visszakérdez: „ez egy beugratós kérdés?”.

Az utolsó kérdésekre mindenki tudta a válasz, például, hogy melyik valóságshow-ban szerepel Snooki. Azt is mindenki tudta, ki Brad Pitt felesége.

Bár a Salon által megosztott videót kicsit hatásvadásznak tartjuk, azért biztos sokan tudták a választ, de az is lehangoló, ha 100 megkérdezettből tudtak keríteni 5 olyan hallgatót, akit meg lehet fogni ilyen kérdésekkel.

 

Our youth... this video is truly terrifying

Posted by Salon on Wednesday, 3 February 2016
Hirdetés
Indul a szavazás: melyik az ország legkülönlegesebb egyetemi épülete? Campus life Eduline

Indul a szavazás: melyik az ország legkülönlegesebb egyetemi épülete?

Egy ikonikussá vált körcsarnok a Dudujka-völgyben, egy érdekes campus-kísérlet Piliscsabán, planetárium az egri egyetem tetején, monumentális díszudvar Debrecenben. Tizenkét különleges egyetemi épületet mutatunk be, cikkünk végén szavazhattok is arra a campusra, amelyik a legjobban tetszik. (A fővárosi egyetemeket hiányoló olvasóinknak mondjuk: cikksorozatunk következő részében Budapesten nézünk körül.)