2020 egyetemi rekordjai: idén is voltak olyanok, akik a túlteljesítettek Felsőoktatás
Eduline

2020 egyetemi rekordjai: idén is voltak olyanok, akik a túlteljesítettek

Az idei évben is akadt néhány olyan diák, aki a maxmimumon felül teljesített. Összeszedtük a 2020-as év egyetemi sztahanovistáit.

Bár a tavaszi félév az online oktatással nehezítő tényezőnek tűnt, volt olyan diák, aki a félév végére 70 kreditet hozott össze. Olvasónk meg is osztotta velünk eredményeit, amit az Eszterházy Károly Egyetem egri kampuszán ért el.

Nem sokkal előtte a 61 kredit volt a csúcs, ugyanis egy félév alatt két félévnyi tárgyat teljesített egy hallgató a a BME Gépész Karán. Még februárban egy diák nem csupán néhány kredittel lőtte túl a teljesíthető minimumot: háromszorosát szerezte meg a teljesítendő krediteknek. Két egyetem két képzésén 89 kreditet teljesített.

Akadt olyan is, aki a diplomákat halmozta, Kapus Krisztián az elmúlt 28 év alatt negyedszer lett rekorder, az egész országban neki sikerült eddig a legtöbb felsőfokú végzettséget - összesen húsz diplomát – megszereznie.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés
Nem maradnak el az idei gólyatáborok, de védettségi igazolványra minden elsőévesnek szüksége lesz Campus life Szabó Fruzsina

Nem maradnak el az idei gólyatáborok, de védettségi igazolványra minden elsőévesnek szüksége lesz

Van, ahol gyorstesztekkel és napi kötelező lázméréssel, máshol állandó egészségügyi stábbal, betegszobával, fertőtlenítőpontokkal készülnek az idei egyetemi gólyatáborokra a szervezők. Bár a legtöbb felsőoktatási intézményben azzal számolnak, hogy a koronavírus-járvány miatt idén nem kell majd lefújni a programokat, a szabályok szigorúak: csak azok az elsőévesek gólyatáborozhatnak, akiknek van védettségi igazolványuk.