Mégsem tárgyaltak ma az SZFE helyzetéről Felsőoktatás
Eduline

Mégsem tárgyaltak ma az SZFE helyzetéről

Holnap fognak asztalhoz ülni a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) ügyében érintett felek – értesült az Index.

A korábban bejelentett mai időpont helyett holnap tágyalnak az SZFE ügyében - írja az Index

A Magyar Rektori Konferencia és a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) a múlt héten hívta tárgyalni a Csernai Mihály vezette hallgatói önkormányzatot, Upor László rektorhelyettest és az egyetem vezetését, illetve a Vidnyányszky Attila vezette alapítványi kuratóriumot.

Az egyeztetésre - amely szeptember 8-án lett volna az ELTE-n - szóló meghívást az egyetem vezetése, illetve az egyetem fenntartójának vezetője is elfogadta - írta meg akkor az MTI. Azonban pénteken kiderült, hogy a hírekkel ellentétben az egyetemi hallgatói önkormányzat vezetője egyelőre még nem döntötte el, hogy elfogadja-e a meghívást - közölte a péntek délutáni tüntetésen.

Helen Mirren és Cuba Gooding Jr. is kiáll az SZFE mellett - a lista szinte már végtelen

A magyar színház- és filmvilág képviselőin kívül egyre több külföldi híresség is kiáll a Színház- és Filmművészeti (SZFE) mellett. Most listába szedtük a neveket.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Hirdetés
Az egyik legdrágább brit elitiskola csapatát is legyőzte két magyar diák az oxfordi vitaversenyen Közoktatás Szabó Fruzsina

Az egyik legdrágább brit elitiskola csapatát is legyőzte két magyar diák az oxfordi vitaversenyen

Magyar gimnazisták nyerték meg a legnevesebb nemzetközi vitaverseny döntőjét – a tizedikes diákok „újonc” kategóriában indultak az oxfordi versenyen, és az egyik legrégebbi brit magániskola csapatát is legyőzték. Pedig míg számos európai és ázsiai országban népszerű „iskolai sport” a vitázás, itthon alig néhány iskolában működik vitaklub. Kár, a társadalom is jól járna azzal, ha már tizenévesen megtanulnánk jól vitázni.