Hol lesznek egyetemi gólyatáborok idén? Felsőoktatás
Eduline

Hol lesznek egyetemi gólyatáborok idén?

Megnéztük, hogy a koronavírus időszakában megtartják-e a legnépszerűbb egyetemek a gólyatáborokat, és ha igen, akkor mikor.

Minden évben megtartják az egyetemek a gólyatáborokat, ahol az újdonsült hallgatók megismerhetik egymást és bulizhatnak egy nagyot, mielőtt belevágnak az egyetemi életbe. Van olyan egyetem, ahol már korábban bejelentették, hogy idén nem lesz gólyatábor, több helyen megtartják, de a legtöbb helyen még nincsen információ az egyetemek honlapján.

Az Óbudai Egyetemen már most kitették, hogy idén elmarad a gólyatábor. A Miskolci Egyetem 2020. augusztus 23-tól augusztus 27-ig tervezi a gólyatáborát. A BME-VIK Gólyatábor 2020 augusztus 12-16 lesz megtartva, az oldalon már visszaszámolnak a szervezők és a felvételi pontszámok kihirdetése után még több információt ígérnek.

A BGE-nek még nincs hivatalos álláspontja a gólyatáborokkal kapcsolatban, de azt ígérték, hogy hamarosan kiderül, hogy megtartják-e. A Pázmány Péter Katolikus Egyetemtől ugyanezt az információt kaptuk, ők is értesítik majd a hallgatókat ezzel kapcsolatban.

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kara augusztus végén készül megrendezni a gólyatábort, 22-e és 25-e között. A Corvinust és ELTE-t sajnos nem tudtuk elérni és az oldalon sem találtunk információt ezzel kapcsolatban, de biztosan ők is hamarosan tájékoztatják majd a hallgatókat. A Szegedi Tudományegyetem honlapján arról tájékoztatnak, hogy a gólyatáborok várható időpontja augusztus 16-19, de e-mailben kapnak majd részletes tájékoztatást a felvett hallgatók.

Mennyiért lehet most találni budapesti albérletet?

Már most nagy keresésben vagytok, mert ősztől albérletre lenne szükségetek? Megnéztük, hogy ezen a nyáron milyen árakkal kell számolnotok, ha Budapesten szeretnétek lakást bérelni.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

 

Hirdetés