Megvan, idén kik kaphatnak akár havi 240 ezer forintos ösztöndíjat Felsőoktatás
Eduline

Megvan, idén kik kaphatnak akár havi 240 ezer forintos ösztöndíjat

Nyilvánosságra hozták a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíj nyerteseinek névsorát, ezek a hallgatók kapnak havi 120-240 ezer forintos ösztöndíjat.

A kormány nyilvánosságra hozta a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíj 2019/2020. tanév I. félév nyerteseit. A teljes listát itt nézhetitek meg.

Az ösztöndíj havi összege 120-240 ezer forint között mozog, az olimpiai vagy paralimpiai érmesek például havi 240 ezer forintos ösztöndíjat kaphatnak, míg az Európa-bajnokságon éremesélyesnek talált pályázók 120 ezer forintot. Az ösztöndíjról bővebben itt olvashattok.

Havi 120-240 ezer forintot is kaphattok, ha elnyeritek ezt az ösztöndíjat

Meghirdették a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíját amellyel akár havi 240 ezer forintot kaphatnak az egyetemista sportolók a 2019/20 tanév első félévében.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.

Hirdetés
Ez az egyik legnépszerűbb feladat a magyarérettségin, pedig vannak buktatói Érettségi-felvételi Szabó Fruzsina

Ez az egyik legnépszerűbb feladat a magyarérettségin, pedig vannak buktatói

Nem lesz egyszerű dolguk az idén érettségizőknek: fél év otthoni tanulás után kell jól teljesíteniük az írásbeli vizsgákon. A következő két hétben az Eduline-on szaktanárok segítségével járunk utána, hogyan lehet felpörgetni a felkészülést a vizsgák előtti napokban, milyen buktatói vannak a különböző feladattípusoknak, mire érdemes odafigyelni. Cikksorozatunk első részében a középszintű magyarérettségi érvelési feladatával foglalkozunk.