Több mint háromszáz új munkatársat vesz fel az Audi Felsőoktatás
Eduline

Több mint háromszáz új munkatársat vesz fel az Audi

Szakmai napokat szervez műszaki hallgatóknak az Audi Hungaria Motor Kft.: több mint háromszáz felsőfokú végzettséggel rendelkezőt vesznek fel a vállalathoz.

A programokra magyar egyetemek és főiskolák első- és másodéves mérnökhallgatóit várják, akik szakmai témákon és feladatokon keresztül ismerkedhetnek meg a vállalattal. A rendezvény az Audi Hungaria új személyügyi marketing stratégiájának része. A vállalat a szakmai napok során már az alapszakos hallgatókkal felveheti a kapcsolatot és közelebbről megismerheti potenciális munkavállalóit - jegyzi meg a cég közleménye. 

A győri Audi-gyár: új munkatársakat keresnek

Az első rendezvénynek kedden a győri Audi-gyár adott otthont, csütörtökön a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, április 7-én az Óbudai Egyetemen, 12-én a győri Széchenyi István Egyetemen, 20-án pedig a Miskolci Egyetemen tartanak hasonló rendezvényt.
   
„A gyárbővítésnek köszönhetően 1800 új munkatársat, köztük több mint 300 felsőfokú végzettséggel rendelkezőt veszünk fel vállalatunkhoz. Törekszünk arra, hogy a tehetséges hallgatókat már gyakornokként vagy szakdolgozatuk írásakor a vállalathoz kössük“ - idézi a közlemény Rozman Richárd személyügyekért felelős ügyvezető igazgatót.

MTI 

 

Hirdetés