Újabb remek app, aminek mindenképp a telefonotokon a helye Felnőttképzés
Eduline

Újabb remek app, aminek mindenképp a telefonotokon a helye

Ha szeretnétek egy kicsit megújítani a telefonotok alkalmazás-felhozatalát, akkor ez a történelmi app a legjobb választás.

Történelmi naptár

Ezzel az alkalmazással minden nap értesülhettek az aktuális történelmi évfordulókról, eseményekről és fontos dátumokról. Akár a sport, akár a híres emberek születésnapja vagy a koronázások, csaták dátumai érdekelnek, itt mindent megtaláltok egy helyen.

Az alkalmazás a Wikipédia up-to-date történelemi tényeit használja, hogy mindig naprakész lehessen. Akár offline módban is működik és több mint 50 nyelven elérhető.

Ha kíváncsiak vagytok, hogyan működik, akkor itt tölthetitek le az alkalmazást.

Így tesztelhetitek magatokat földrajzból: vaktérkép, zászlók

Nagyon szuper mobilos alkalmazást ajánlunk a földrajz szerelmeseinek vagy éppen azoknak akik szeretnének tanulni, esetleg tesztelni a tudásukat. A Seterra Geography nevű alkalmazásban sokféleképpen tesztelhetitek a különböző országokkal kapcsolatos ismereteiteket. Van, hogy egy vaktérképen kell kiválasztanotok az éppen megjelenő országot, de a nemzeti zászlók színeivel is kalandozhattok. Az alkalmazás androidos mobilokra letölthető.

Hirdetés
Vége a covid-oktatásnak, mától újra megtelnek élettel az iskolák Közoktatás Tóth Alexandra

Vége a covid-oktatásnak, mától újra megtelnek élettel az iskolák

Május 10-től a felsősöknek és a középiskolásoknak is újraindul a jelenléti oktatás. Sokan azonban úgy érzik, ennek még nincs itt az ideje a járvány miatt, mások pedig feleslegesnek tartják, hogy a tanév utolsó honapjára kell visszatérni az iskolákba. Mit tehetnek azok a szülők, aki a továbbiakban is otthon tartanák a gyereküket, illetve milyen járványügyi intézkedésekkel kell számolni az intézményekben? Most minden kérdést megválaszolunk.