Programajánló: így várják a holnapi nemzeti ünnepet a vidéki városokban Felnőttképzés
Eduline

Programajánló: így várják a holnapi nemzeti ünnepet a vidéki városokban

Ha szeretnétek a holnapi napot kihasználni, akkor most pár olyan lehetőséget mutatunk, amit a fővároson kívül találtok meg. Ezekkel várják a vidéki városok a látogatókat:

Szentendre

Ebben az évben is az óvárosba költözik Szent István királyunk ünnepe 2018. augusztus 20-án. A Dunakorzón és a Fő téren felállított színpadon délelőttől estig koncertek várják a szentendreieket, és a városba látogatókat.  A városi ünnepségen kerülnek átadásra az idei díjak: a Szentendre Város Díszpolgára cím és a Pro Urbe Emlékérmek. Az ünnepet az esti koncert után tűzijáték zárja.

A programokról bővebben itt olvashattok.

Siófok

Siófokon augusztus 16-20. között tartják a Bor és Kenyér Ünnepét, ahol a folklór tradicionális értékeit és a népszerű világzenei irányzatokat bemutató koncertek mellett néptánc, családi programok, népi játékok, vásár és gasztronómiai élmények várnak mindenkit. A programok ingyenesek.

A teljes listát itt nézhetitek meg.

Debrecen

Ha mindig is kíváncsiak voltatok a Virágkarneválra, akkor most itt az idő, hiszen idén is most tartják a híres felvonulást. A városban ezen kívül más programok is lesznek a nemzeti ünnepen. Koncertek, sörkert, gyermekprogramok és az elmaradhatatlan tűzijáték.

A programok teljes listáját itt nézhetitek meg.

Így spórolhattok akár több tízezer forintot az albérletekkel: érdemes körbenézni

Szeptembertől sok egyetemista kezdi meg a tanévet más városban, így kollégium, vagy albérlet után kell nézniük. Budapesten nagyon sok kerületben szinte kifizethetetlenek az árak, azonban vannak olyan külső kerületek is, ahol érdemes körbe nézni. Budapest belső kerületeiben nagyon megemelkedtek a bérleti díjak, azonban a közlekedési lehetősségeket figyelembe véve, van pár olyan külsőbb kerület is, ahol érdemes egy kicsit kutatni.

Hirdetés