Az apa életre keltette fia rajzait, szenzációs eredménnyel Felnőttképzés
Eduline

Az apa életre keltette fia rajzait, szenzációs eredménnyel

Nem vagyunk biztosak benne, hogy mindent állat ugyanaz, amit a 6 éves kisfiú elképzelt, de mind az apa, mind a fiú kreativitását is csak elismeréssel lehet illetni.

A 6 éves Dom állatok és hétköznapi tárgyak sorozatát alkotta meg filctollaival. Apja nem csak csodálattal nézta, hanem életre is keltette azokat, mely fergeteges poénnak is tűnik, tekinttel a végeredményre.

Varázshomokozót épített a fiának a programozó

Egy szenzor letapogatja a homok felületét és domborzati térképpé festi át a játék egy projektorral. Az Imguron csak Thomwolfként ismert programozó szakember egyedi ajándékkal tervezte meglepni fiát a három éves születésnapján, motivációja tehát akadt bőven. Mivel is szeret játszani ebben a korban egy gyerek? Hát persze, hogy alig lehet ilyenkor bárkit kirángatni a homokozóból!

Hirdetés
Ez az egyik legnépszerűbb feladat a magyarérettségin, pedig vannak buktatói Érettségi-felvételi Szabó Fruzsina

Ez az egyik legnépszerűbb feladat a magyarérettségin, pedig vannak buktatói

Nem lesz egyszerű dolguk az idén érettségizőknek: fél év otthoni tanulás után kell jól teljesíteniük az írásbeli vizsgákon. A következő két hétben az Eduline-on szaktanárok segítségével járunk utána, hogyan lehet felpörgetni a felkészülést a vizsgák előtti napokban, milyen buktatói vannak a különböző feladattípusoknak, mire érdemes odafigyelni. Cikksorozatunk első részében a középszintű magyarérettségi érvelési feladatával foglalkozunk.